O nama

Novo u ponudi

Postali smo ovlašteni reseller za Icom, Kenwood, Yaesu, Wouxun, Anytone. Dok je shop u izradi, pogledajte aktualni cjenik na dan 6.6.2018 odabirom izbornika ‘Cjenici’

Posted in FP | Leave a comment

O nama…

Plečko Informatika j.d.o.o. je mlada tvrtka osnovana 2016 godine u Samoboru i u privatnom je vlasništvu. Tvrtka se bavi proizvodnjom, integracijom te prodajom informatičke opreme, kao i stručnim uslugama, te projektiranjem, instalacijom i održavanjem komunikacijskih i mrežnih sustava.

Bavimo se prodajom i integracijom IT proizvoda i rješenja. Uz gotove proizvode, nudimo i usluge projektiranja, razvoja i izvedbe kompletnih informacijskih sustava i podatkovnih centara te održavanje postoječih sustava. U našem poslovanju imamo slobododu korišenja najboljih komponenata jer nismo strogo vezani uz pojedine proizvođače opreme. Na taj način želimo biti konkurentni cijenom te kupcu pružiti rješenje napravljeno prema njegovim potrebama. Proizvodi u našoj ponudi višestruko su provjereni i potvđeni prije svega na tržištu ali i u testovima renomiranih domačih i vanjskih časopisa i nezavisnih profesionalaca te naravno i našim vlastitim brojnim primjenama u poslovanju naših korisnika.

U svojem radu, tvrtka se od samih se početaka oslanja na partnerstva sa mnogim svjetski poznatim IT kompanijama, među kojima svakako treba spomenuti Microsoft, VMware, Cisco te Avira, AVG i MikroTik.

Cilj nam je sakupljeno znanje i iskustvo te najmodernije informatičke tehnologije ugraditi u informacijske i komunikacijske sustave svojih klijenata i partnera, svakodnevno ih održavati u stanju pune raspoloživosti kako bi naši korisnici u svakom trenutku imali punu dostupnost do svojih podataka